Skupiny létají s Honzou

Levné letenky na přímé lety do NEW YORKU

6 990 Kč
25.11.2019 14:27 4 komentáře
Nabídka již není aktuální

Akční nabídku letenek do New Yorku najdeme s odletem z Německa.
 

Letenky do New Yorku na přímé lety pořídíme nyní nejlevněji s odletem z Berlína nebo Mnichova. Za zpáteční letenku s United Airlines nyní zaplatíme 6 990 Kč, taková cena se u přímých letů bez přestupu objevuje velice zřídka. Letenky pořídíme na řadu termínů od ledna do dubna, a to většinou na týdenní a delší pobyty. V ceně letenky jsou pouze příruční zavazadla.

Jak do Mnichova

Na letiště v Mnichově se dopravíme z Prahy a dalších měst po celou cestu autem po dálnici. Pokud se rozhodneme cestovat autobusem, v nabídce jsou spoje Regiojetu, DB Bahn a Flixbusu, některé zajíždějí také přímo na letiště. Podrobnější informace o dopravě na letiště Mnichov najdete pod tímto odkazem.

Jak do Berlína

Let je operován z letiště Tegel, musíme tak přes centrum Berlína. Využít můžeme ale levných tarifů od Regiojetu nebo Flixbusu, kteří nabízejí jízdenky do centra Berlína už od cca 300 Kč v jednom směru. Na letiště se pak dostaneme expresní linkou TXL, která jezdí každých 6 minut a vyjde na 2,80 €. Na brzké ranní lety nás za vyšší cenu dopraví také přímá linka Flixbusu z Prahy přímo na letiště Tegel. Podrobnější informace o dopravě na letiště Tegel najdete pod tímto odkazem.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Anička napsal(a):

    Ahoj Honzo,
    moc děkuji ze Tvé skvělé příspěvky. Díky Tobě jsme se levně podívali do mnoha zemí, teď nás čeká New York:-)…
    Jak nejlépe se můžeme dopravit z letiště Newark na Long Island?
    Moc díky, Anička

    • Honza napsal(a):

      Ahoj, já bych volil vlak nebo bus do centra a pak metro/vlak…

  • Renata napsal(a):

    Dobrý den, při rezervaci letenky z Mnichova do New Yorku se objevuje cena letenky vyšší o 5 062 Kč oproti inzerci. Jaké jsou podmínky pro koupi letenky za cenu 6 990 Kč. Děkuji.

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, znamená to, že bude už pro tento termín přímo tento tarif vykoupený, idelně jiný termín nebo zkusit vyhledat přímo při zadání do vyhledavače.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *