Skupiny létají s Honzou

Na SICÍLII za akční cenu

559 Kč
3.9.2019 13:57 5 komentářů
Nabídka již není aktuální

Na Sicílii se nyní dostaneme levně s odletem z Vídně.
 

Akční letenky z Vídně do Katánie na Sicílii pořídíme u aerolinky Wizz Air. V její nabídce se objevilo několik podzimních termínů za 21,18 EUR, tedy asi 559 Kč. Cena platí pro členy klubu WDC, ostatní si budou muset připlatit asi 430 Kč. Za nejnižší cenu pořídíme aktuálně termíny 5.11. – 9.11. a 9.11. – 12.11.2019. O asi 50 Kč dráž pak pořídíme třeba 19.10. – 22.10. a zbytek listopadových a spoustu lednových termínů. V ceně letenky je příruční zavazadlo o rozměrech 40x30x20 cm.

Letenky z Vídně do Katánie
09.11.2019 – 12.11.2019

Jak do Vídně

Přímo na letiště ve Vídni nás z Brna i Prahy dopraví přímé spoje Regiojetu. V nabídce jsou rovněž varianty s dopravou vlakem ČD nebo Regiojetu do centra Vídně, odkud nás na letiště dopraví příměstské vlakové linky. Podrobnější info o dopravě na letiště naleznete zde.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • František Pokorný napsal(a):

    Měli byste udělat lepší nabídky letu a ceny spíš od června do září abychom mohli mít levnější dovolenou a ne mimo sezónu !!!

    • Pavel napsal(a):

      Honza ty nabídky nedělá, ty dělají aerolinky. Tipů na levnou dovolenou je tady víc než dost, a to i v létě. Více sledujte a méně remcejte. Nebo si hledejte sám, v tom vám nikdo nebrání.

    • Jakub napsal(a):

      Honzovy letenky jsou brutálni web. Diky nim mám spoustu informací a inspirací kam se vypravit. Komentář p.Pokorného je mimo a evidentně nechápe smysl a princip těchto stránek. Necestuje se jen v létě. Ja cestuji celoročne a i v březnu můžete zažit krásný slunečny trip za pár korun viz třeba Maroko. Je super,že takové weby existují!!

    • Honza napsal(a):

      Díky!

    • dva napsal(a):

      @František Pokorný
      Ach jo, to je hodnotný příspěvek :-(.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *