Skupiny létají s Honzou

Na UKRAJINU za pár stovek

518 Kč
26.10.2021 12:08 Žádné komentáře
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

Nejlevnější letenky na Ukrajinu jsou dostupné z Pardubic.
 

Za výhodnou cenu jsou dostupné letenky z Pardubic do Kyjeva. Zpáteční letenky pořídíme už za 518 Kč. Na nejnižší cenu dosáhnou členové klubu WDC, ostatní si připlatí 0-260 Kč na jednom letu podle vybraného termínu. V nabídce letů z Pardubic je přes zimu i Lvov, letenky jsou dražší o 130 Kč na jedné cestě. V ceně nejlevnějších letenek od Wizz Air je příruční zavazadlo o rozměrech 40x30x20 cm.
Příkladem letenky do Kyjeva na 22.1.2022 – 27.1.2022.
 

Letenky z Pardubic do Kyjeva
22.01.2022 – 27.01.2022

 

Cesta na Ukrajinu a zpět

Volné cestování mají plně očkování. Pro ostatní je potřeba test při letu na Ukrajinu i zpět, vzhledem k termínu odletu ale zatím nemá moc cenu řešit koronavirová pravidla.

Kyjev – Zhuliany

Z letiště do centra nás dopraví linka trolejbusu č. 9. Na zastávku trolejbusové linky se dostaneme od východu z letiště kolem letadla na hlavní silnici. Trolejbusy jezdí každých cca 20-30 minut, do centra dojedou za cca 20 minut, jízdenka se kupuje buď v kiosku, u průvodčího nebo u řidiče za 8 hřiven (všechny platby většinou pouze hotově) – jízdenku je potřeba ihned po zakoupení označit v označovači. Vizualizaci linky č. 9 z letiště najdete pod tímto odkazem (možné rovněž stáhnout jako aplikaci do mobilu).
 
Za návštěvou Černobylu se můžeme vydat třeba s touto agenturou.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *