Skupiny létají s Honzou

AZORY z Prahy

3 297 Kč
20.9.2021 11:39 6 komentářů
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

Za výhodnou cenu jsou dostupné letenky na Azorské ostrovy.
 

Zpáteční letenky z Prahy do Ponta Delgady pořídíme v nabídce TAP Portugal za 3 297 Kč. Letenky s jedním přestupem v Lisabonu, kde si můžeme udělat i delší stop, pořídíme hlavně na zimní měsíce ideální k poznávání místní přírody. Za stejnou cenu jsou v nabídce i letenky na Madeiru, které můžeme navíc kombinovat, není problém tak sestavit cestu s návštěvou jak Azor, tak Madeiry. V ceně letenek máme příruční zavazadlo o rozměrech 55x40x20 cm, ke kterému si můžeme vzít ještě jednu malou příruční věc.
Příkladem letenky na 18.2.2022 – 24.2.2022.
 


 

Letenky během koronaviru

Při rezervaci letenky je potřeba mít na paměti, že může dojít ke změně nebo zrušení – proto je potřeba vždy přikupovat všechny další služby jako zrušitelné. Při případné změně o více jak 3h nebo zrušení máte vždy nárok na refund plné částky.
Vzhledem k termínům odletu nemá cenu řešit aktuální koronavirová nařízení.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Martin napsal(a):

    Ahoj,
    Má někdo aktuální zkušenosti s letem od TAP?

    Nějak mi připadá, že poslední dobou hodně ruší lety (i když to asi každá aerolinka).
    V případě, že teď koupím letenky na Madeiru na březen 2022 a TAP je zruší/změní časy odletu – je možné vyžádat plný refund i bez pojištění?
    A kdy obecně je už (téměř) jisté, že se let uskuteční – tak týden dopředu? (jestli to teda někdy je vůbec jisté :D)
    Díky za případné rady a zkušenosti 🙂

    • Honza napsal(a):

      Ahoj, ano hýbou s tím naprosto všichni a TAP s tím hýbal vždy, takže ta šance že tam nejaká změna bude je dost veliká. Hýbat s letem mohou do 14 dní před odletem, pak už je to na kompenzace.

    • Martin napsal(a):

      Díky za odpověď 🙂
      A ještě se teda rovnou zeptám – když TAP zruší/změní let a my s tím nebudeme souhlasit a nebudeme chtít voucher, jsou aerolinky povinné vrátit peníze (třeba přes ten chargeback?).
      Letěl jsem jen párkrát s Ryanair a ceny letenek byli v řádu stovek, tak jsem to až tak neřešil, ale teď už by to bylo trochu jiné (tzn. nechci přijít o několik tisíc).

    • Honza napsal(a):

      Ano, pokud to bude o stanovený počet hodin (po EU o 5), tak je nárok na plný refund za všechny letenky na rezervaci.

  • Hynek napsal(a):

    Dobrý den, zaujala nás možnost nakombinovat cestu jak na Madeiru tak na Azory. Nepodařilo se nám však tuto variantu u Pelikána ani u Tap Portugal nakonfigurovat. Nejde nám tam zvolit možnost Praha —> Funchal; Funchal —> Lisabon; Lisabon —> Ponta Delaga; Ponta Delaga —> Praha. Neboť takto jseme pochopili že myslíte tu možnost kombinování letů. Nebo to bylo myšleno jinak? Díky za radu.

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, volte to jako Praha – Funchal + Ponta Delgada – Praha, k tomu pak přikoupit přískok mezi ostrovy zvlášť.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *