Skupiny létají s Honzou

Levné letenky na SARDINII do Olbie

500 Kč
12.7.2021 14:37 11 komentářů
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

Letos poprvé pořídíme nejlevnější letenky i na Olbii.
 

Zpáteční letenky s Wizz Air z Vídně do Olbie jsou dostupné za 19,18 €, tedy asi 500 Kč. Za nejnižší cenu pořídí letenku členové klubu WDC, ostatní si ale tentokrát připlatí jen stovku na každé cestě. V ceně letenek od Wizz Air máme příruční zavazadlo 40x30x20 cm.
Příkladem letenky na 5.8.2021 – 12.8.2021.
 


 

Aktuální pravidla pro cestu do Itálie

Do Itálie potřebujeme negativní AG test, plné očkování nebo prodělání nemoci. K certifikátu vyplníme PFL formulář a po příjezdu se telefonem nebo emailem nahlásíme místní ASL.
Do Čech můžeme cestovat bez testu, který můžeme doplnit do 5 dní po příletu do ČR (doporučuje se cestovat už s testem i ze zelné země), očkováním nebo proděláním nemoci. K certifikátu je potřeba vyplnit vstupní formulář.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Milan napsal(a):

    V sobotu 10.7. jsem se vrátil z Rhodosu přes Vídeň. Na pracovišti rakouské pohraniční policie na letišti celkem zmatek, předložil jsem pas + osvědčení o očkování a prošel jsem během dvou sekund bez potíží. Ale u sousedního pracoviště byl nejaký šrumec, pro občany ČR a SK snad vydávali nějaké lístečky k tranzitu. Obecně ale i od kolegů – cestovatelů mohu říci, že z Vídně do CZ a SK není problém tranzitovat. Ryanair vyžadoval pro cestu tam i zpět test nebo potvrzení očkování. Překvapilo mne, že kontroloři nejsou vybaveni žádnými čtečkami QR kodů, pouze kontrolují velmi zběžně certifikáty a to hlavně zda souhlasí jméno a příjmení. V 21.století mne to přijde hodně amatérské.

    • Honza napsal(a):

      Díky za info!

    • ladič napsal(a):

      Amaterské je věřit ,že tady jde o zdravy ovčanů.

  • Tereza Č napsal(a):

    Dobrý den,

    Ráda bych se zeptala, jak je to s návratem před letiště v Polsku do ČR (z Katowic busem), konkrétně se jedná o návrat tento pátek z Malty do Katowic a hned potom do ČR.

    Děkuji, Tereza

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, podle pravidel které mají Poláci by to mělo být bez testu, nově se ale objevila na MZV informace, že ačkoliv to má jít bez testu, tak jsou AG testy potřeba, takže lepší je mít.

  • Lenka Cigánková napsal(a):

    Bezva cena, podobné, velmi levné jsou i z Katowic do Alghera. Ale co teď chtějí za půjčení auta je neskutečné, tak šílené ceny jsem tam nikdy nezažila. Jezdíme každým rokem, ale letos nevím

    • Honza napsal(a):

      S autama je to prusvih vsude, evidenten se snazi zahojit…

  • Tomáš Klvaňa napsal(a):

    Dobrý den. Co je prosím potřeba nyní pro transfer přes Rakousko? Respektive co vyžaduje letecká společnost při návratu s přistáním v Rakousku?
    Dekuji. Tomáš

    • Radka napsal(a):

      V pátek jsem přiletěli do Vídně s Ryanairem, ve Vídni po nás chtěli jen zda, jedeme přímo do Česka a čím(auto, vlak, bus) plus chtěli vidět český pas nebo občanku.

    • Honza napsal(a):

      Radka: Díky za info!

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, neměla by vyžadovat nic a následně vás pohraniční policie na letišti ve Vídni pustí, pokud transitujete rovnou do ČR, někdy ale bohužel aerolinka vyžaduje test i když vlastně nemusí.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *