Skupiny létají s Honzou

KYPR z Prahy

938 Kč
31.5.2021 10:28 2 komentáře
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

Pravidla pro vstup na Kypr i pro návrat zpět se opět o něco zlepšila.
 

Zpáteční letenky z Prahy do Larnaky pořídíme v aktuální nabídce Wizz Air za 938 Kč. Na nejnižší cenu dosáhnou členové klubu WDC, ostatní si připlatí klasických 520 Kč, což je stále na 3h letu na přelomu června a července parádní cena. V ceně letenek máme příruční zavazadlo o rozměrech 40x30x20 cm.
Příkladem letenky na 24.6.2021 – 1.7.2021.
 

Letenky z Prahy na Kypr
24.06.2021 – 01.07.2021

 

Letenky během koronaviru

K letenkám můžeme přikoupit službu Wizz Flex, která nám umožní stoprocentní flexibilitu letenky, její cena je ale 750 Kč, vzhledem k ceně se tak nabízí varianta, jestli není lepší případně při absolutním zhoršení situace nechat letenku propadnout.
V případě, že dojde ke zrušení letenky nebo posunu o více jak 3h, máme nárok na plný refund peněz, případně změnu termínu. Wizz Air rovněž nabízí možnost refundu do kreditu s 20% bonusem.
 
ČR bude od 3.6.2021 zařazena na kyperský oranžový seznam.
Cestující ze oranžových zemí mohou vstoupit na Kypr s negativním PCR testem (od 1.6.2021 pořídíme zdarma), po příletu již nemusíme na další test.
Z hlediska ČR spadá Kypr aktuálně do červené barvy, pro cestu zpět tak aktuálně potřebujeme antigenní test (přímo na letišti do 15 minut za 20 € i s certifikátem), po vstupu do ČR pak PCR test (opět zdarma).
 

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Zdenka napsal(a):

    Zkouším objednat letenky na stránkách wizzair.com (mám tam i svůj účet), vše ok, ale nejde mi tam zadat jméno druhé osoby a dál tím pádem se už nedostanu. Nevíte někdo, zda stránky wizzair.com opravdu fungují? Děkuji za reakce

    • Honza napsal(a):

      Nezaznamenal jsem žádný výpadek…

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *