Skupiny létají s Honzou

Itálie: BENÁTKY + VERONA + MILÁNO

920 Kč
26.1.2017 11:38 Žádné komentáře
Nabídka již není aktuální

Vlastní foto

Fajnový trip po severní Itálii si poskládáme z letenek od Wizz Air a jízdenek od Flixbus.
 

Letenky pořídíme z Prahy s Wizz Air na trase Praha – Benátky/Treviso a Miláno/Bergamo – Praha, z Benátek do Verony a z Verony do Milána nás pak odvezou spoje Flixbusu.
První letenku z Prahy do Benátek pořídíme za 299 Kč pro členy klubu WDC, ostatní si připlatí 170 Kč. Spoj z Benátek do Verony pořídíme s Flixbusem za 7,90 €, stejně tak i z Verony do Milána, kde se můžeme dostat i na cenu 5 €. Levnější jsou samozřejmě méně atraktivnější časy, jestli si raději připlatíte za lepší čas, je jen na Vás. Zpáteční letenka opět s Wizzem nás vyjde na 10 €, bez členství +5 €.
Příkladový termíny pořídíme na 22.3.2017 – 27.3.2017, k dispozici je ale spousta alternativních.
 

Letenku Praha - Benátky rezervujte zde
22.03.2017

Jízdenku z Benátek do Verony rezervujte zde
Jízdenku z Verony do Milána rezervujte zde
Letenku Miláno - Praha rezervujte zde
27.03.2017

 
italy4_1 italy4_2 italy4_3 italy4_4
 

Z letiště Treviso do Benátek

Z letiště v Trevisu se dopravíme do Mestre nebo přímo do ostrovních Benátek buď přímou autobusovou linkou ATVO – jednosměrná jízdenka vyjde na 12 € – nebo kombinací MHD linky č. 6 za 1,30 € na hlavní vlakovou stanici v Trevisu a pak vlakem za 3,40 € do Mestre nebo Benátek.

Z Milána na letiště Bergamo

Od hlavní vlakové stanice v Milánu odjíždějí každých pár minut autobusy různých společností (Autostradale, Terravision, Orio Shuttle,…) směr letiště Bergamo. Díky konkurenci vyjdou jízdenky jen na 5 € a na letiště dojedete cirka za hodinu.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *