Skupiny létají s Honzou

LISABON a KANÁRY v jedné cestě

3 486 Kč
7.4.2023 11:18 3 komentáře
Nabídka již není aktuální

Levné letenky z Prahy na Kanáry koupíme u TAP.


Výhodné letenky na poznávací výlet do Lisabonu a na Kanáry pořídíme u aerolinky TAP Portugal. Letenky s odletem z Prahy koupíme s příletem na Gran Canaria nebo Tenerife. Po cestě tam i zpět máme dlouhý přestup v Lisabonu, který využijeme na návštěvu města. Letenky s cílem na Tenerife koupíme za 3 486 Kč, s cílem na Gran Canaria za 3 513 Kč. Letenky koupíme nejlevněji přímo na stránkách dopravce, vybírat ale můžeme i z kalendáře na Pelikánovi. Termíny najdeme hlavně v lednu a únoru 2024. V ceně letenek máme příruční zavazadlo (55x40x20 cm) a jednu příruční věc (40x30x15 cm).
Příkladem letenky na Tenerife v termínu 11.1.2024 – 17.1.2024.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Ondřej Vedral napsal(a):

    Dobrý den přeji.
    Prosím o radu kdy tak nejlépe koupit letenky na Lanzarote. Chci vzít mamku s sebou a odletět 15.9. na á 8-10 dní. Nejlépe bez přestupu.
    Děkuji.

    • Adam napsal(a):

      Pravděpodobně by to mohlo být z Bratislavy. Jsou tam přímé letenky s Ryanairem což obvykle nazančuje nejlevnější možnost. Samozřejmě záleží na Vaší dostupnosti do Bratislavy (tohle berte tedy jen jako možnou variantu hh).

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, nejvýhodnější letenky bývají s Ryanair z Vídně nebo Bratislavy, obvykle tak 2-3 měsíce před odletem.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *