Skupiny létají s Honzou

Levně do MEXIKA

9 664 Kč
29.11.2022 15:09 5 komentářů
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

V aktuálně končící akci TAP Portugal pořídíme levně letenky do Mexika.

Zpáteční letenky z Vídně do Cancúnu jsou dostupné na termíny od ledna do května 2023 za výhodnou cenu 9 664 Kč. Letenky jsou s jedním přestupem v Lisabonu, termíny najdeme v kalendáři u Pelikána. V ceně letenek máme příruční zavazadla 55x40x20 cm + 40x30x15 cm. Pokud se neobejdeme bez odbaveného zavazadla, vždy ho je potřeba přikoupit s vyšším tarifem – vyjde na cca 2 300 Kč, pokud bychom zavazadlo přidávali k nejlevnějšími tarifu bude o polovinu dražší.
Příkladem letenky v termínu 21.3.2023 – 29.3.2023.


Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Adam napsal(a):

    Dobrý den, když jsem zadával osoby, tak chtějí plnou cenu letenky i za dítě do dvou let, což nebývá zvykem. Není to jen chyba na Pelikánovi a nebo to TAP, takhle má? Děkuji Adam

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, zkuste přímo na flytap.com, za dítě do 2 let by měl být vždy jen poplatek.

  • Alena napsal(a):

    Dobrý den, na stránkách aerolinky se objevil na 21.3. let, u kterého je přestup v Lisabonu zkácen na pouhou hodinu a 40 minut. Myslíte, že je reálné přestoupit za tak krátkou dobu na letišti v Lisabonu s odbaveným zavazadlem?
    Děkuji

    • Jana napsal(a):

      Ano, dneska jsme měli přestup Lisabon 2 hodiny a ještě s rezervou :))

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, dá se to, pokud náhodou ne tak jelikož je to na jedné rezrevaci tak mají povinnost vás případně bezplatně přebookovat.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *