Skupiny létají s Honzou

Víkendy v BOLOGNI

258 Kč
5.1.2022 7:41 4 komentáře
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

Za nejnižší cenu aktuálně pořídíme letenky do Bologni.
 

Nejlevnější letenky v nabídce Ryanair pořídíme na lince z Prahy do Bologni za 258 Kč. Letenky jsou dostupné na prodloužené víkendy s odletem ve čtvrtek večer a návratem v neděli večer po celý leden 2022. V ceně nejlevnějšího tarifu od Ryanair máme příruční zavazadlo o rozměrech 40x25x20 cm.
Příkladem letenky na 13.1.2022 – 16.1.2022.
 


 

Bologna

Z letiště v Bologni se dopravíme do centra nadzemkou Marconi express. Ta vyjde na 8,70 eur a na hlavní vlakovou zastávku nás dopraví za 7 mminut.

Jak do okolí

Bologna je díky své poloze rovněž ideální k návštěvám okolních destinací. Autobusové a vlakové jízdenky pořídíme z Bologni třeba do Benátek, Rimini, Florencie, Modeny, Parmy, atd… Autobusové jízdenky hledejte na stránkách Flixbus, vlakové pak u Trenitalia.
 
Bez karantény mají cestu do Itálie volnou očkovaní s AG/PCR testem. Pro příjezd je potřeba vyplnit vstupní PLF, pro cestu zpět pak postačí vyplnit příjezdový formulář, test potřeba není.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Tereza napsal(a):

    Dobrý den, prosím o informaci, může do Itálie i neočkovany? Děkuji

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, ano ale jen s karanténou.

  • Aneta napsal(a):

    Dobrý den, kdybych chtěla jet s dítětem 1,5 roku, a chtěla bych pro něj sedadlo, lze to u Ryanairu? Dopídila jsem se, že dítě stojí vždy 750 kč, ale to je bez nároku na sedadlo. Klidně bych mu koupila dospělou letenku (která bude mimochodem levnější), ale pak nevím, zda mi vezmou kočárek zdarma a zda bych nemusela kupovat pásy do letadla? Během vzletu a přistání bych ho měla na klíně, ale jinak by bylo ideální, aby seděl sám. Moc díky

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, každé dítě má 2 kusy vybavené zdarma, takže tam problém není, u té rezervace sedadla pro infanta musíte přes online chat, pokud to uděláte online, tak ho pak neodbavíte a zase to budete muset řešit přes online chat.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *