Skupiny létají s Honzou

Jarní letenky na MALLORCU

888 Kč
10.1.2020 8:42 2 komentáře
Nabídka již není aktuální

Levné letenky na Mallorcu pořídíme s odletem z Berlína.
 

Výhodné letenky na jarní Mallorcu pořídíme u aerolinky easyJet. S odletem z Berlína pořídíme zpáteční letenky za 34 EUR, což je v přepočtu asi 888 Kč. Letenky jsou k dispozici na jarní dubnové termíny s odletem z berínského letiště Tegel. Lety odlétají až 6x denně, čas odletu si tak můžeme vybrat sami. Příkladem třeba termín 19.4. – 22.4.2020. Oproti aerolince Lauda, která akční letenky na Mallorcu nabízí častěji, je v ceně letenky velké příruční zavazadlo o rozměrech 56x45x25 cm, a sedadla vedle sebe, za která už se nepřiplácí.

Tip pro nejrychlejší: Nejnižší cenu 28 EUR (730 Kč) dostaneme při kombinaci berlínských letišť Schönefeld a Tegel. Např. v termínu 20.4. – 24.4. s odletem z letiště Schönefeld a návratem na letiště Tegel.

Letenky na Mallorcu
19.04.2020 – 22.04.2020

Jak do Berlína

Z Prahy se dopravíme na letiště Tegel celou cestu po dálnici autem. Pokud zvolíme hromadnou dopravu, na výběr jsou vlakové i autobusové spoje. Cestovat musíme do centra Berlína – ceny startují cca kolem 300 Kč v jednom směru. Na letiště nás pak dopraví linka TXL, která jezdí každých 3-5 minut, lístek budeme potřebovat pro zóny AB.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Aneta napsal(a):

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat. V létě na přelomu června a července (27.6-3.7.) chceme letět na Mallorcu. Co jsme koukali po všech možných letenkách, tak jsme výhodnější než za necelé 3 tisíce tam a 3 zpět bohužel nenašli. Hledáme odlet bez přestupů a ideálně z Prahy. Nemáte nějaký tip ? Popřípadě máme počkat nebo letenky koupit co nejdříve ?

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, z Prahy to asi jen tak níž nepůjde, sem tam akce u Ryanair je ale je to vždy o pár hodinách a místech. Levnější určitě budou odlety z Drážďan, Berlína a Vídně s Lauda/Ryanair. Minule se dostávaly akční letenky na léto do prodeje na jaře.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *