Skupiny létají s Honzou

Akční letenky na NOVÝ ZÉLAND

11 990 Kč
18.12.2019 10:38 2 komentáře
Nabídka již není aktuální

Levné letenky na Nový Zéland můžeme sehnat v jarních termínech.


Výhodné letenky od China Southern Airlines na Nový Zéland pořídíme s odletem z dobře dostupné Paříže. Zpáteční letenky z Paříže do Christchurch na Novém Zélandu koupíme nyní za 11 990 Kč. Lety jsou operovány se dvěma přestupy a cesta tak trvá poměrně dlouho. Přestože se přestupy odehrávají v Londýně nebo Amsterdamu, nastoupit musíme v Paříži, jinak nám letenka propadne. Letenky pořídíme na termíny v květnu a červnu 2020. V ceně letenky jsou dvě odbavená zavazadla, každé do 23 kg.

V nabídce jsou také letenky do Aucklandu a open-jaw letenky s příletem do Christchurch a odletem zpět z Aucklandu.

Letenky z Paříže do Christchurch
02.06.2019 – 09.06.2019

Jak do Paříže

Do Paříže na letiště CDG se dostaneme pohodlně minimálně 6x denně s ČSA, Air France nebo Vueling, cena zpáteční letenky vychází na cca 2 000 Kč. Pokud si cestu chceme spojit i s prohlídkou Paříže, můžeme využít také letenky od Transavia na letiště Orly nebo od Ryanair na letiště Beauvais. Pokud se nám ale nechce připlácet za zavazadla, která při cestě do Paříže nejsou v ceně letenky, můžeme využít také adrenalinovější autobusové spojení z ČR do Paříže.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Rašková Libuše napsal(a):

    Dobrý den,

    chci se jen zeptat, když bychom se rozhodli letět na Nový Zeland a dále pak na Cookovy ostrovy – Rarotongu někdy v půli prosince 2020 cca na měsíc, jestli letět na Zéland nebo přes L.A. a kdy by byla možnost sehnat nejlevněji letenku. Nebo potom leden 2021…
    Děkuji Rašková

    • Honza napsal(a):

      Dobrý den, je to hodně specifická letenka, zatím je na nákup čas, letový řád na zimu se zatím připravuje, určitě bude potřeba to vyzkoušet, protože univerzální návod na takový routing není.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *