Skupiny létají s Honzou

Levné letenky na jarní MALTU

730 Kč
4.2.2019 15:35 1 komentář
Nabídka již není aktuální

CC0 Pixabay

V nabídce aerolinky Ryanair najdeme levné zpáteční letenky na Maltu.


Kolem 1 000 Kč za zpáteční letenku na Maltu pořídíme na březnové termíny s odletem z Bratislavy. Ryanair nabízí termíny od neděle do čtvrtka, nejvýhodněji zakoupíme letenku na termín 10.3.2019 – 14.3.2019 za 28 €, tedy asi 730 Kč.

Letenky na Maltu rezervujte zde
10.03.2019 – 14.03.2019

Jak do Bratislavy

Do Bratislavy se pohodlně dostaneme autobusy od RegioJetu nebo Flixbusu, případně vlakem ČD nebo RegioJetu. Z nádraží se na letiště dostaneme autobusem 61.

Malta

Z letiště v Maltě nás dovezou do Valletty, případně do turistických letovisek autobusy s označením X – linky odjíždějí obvykle v hodinovém nebo půlhodinovém intervalu, jízdenku zakoupíte přímo u řidiče za 1,50 €.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Rarášek napsal(a):

    Právě jsme se vrátili z Malty letem přes Miláno – Bergamo do Mošnova, který bohužel končí. Malta teploučká, na začátek února hodně turistů od mládeže až po důchodce. Fungují trajekty a vyhlídkové autobusy ze Sieny. Všude milí a ochotní lidé a ty slevy všude kolem….hned bychom letěli znovu.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *