Skupiny létají s Honzou

Polsko: GDAŇSK

410 Kč
14.12.2018 14:44 Žádné komentáře
Nabídka již není aktuální

Královské město Gdaňsk je na dosah díky letenkám od Ryanair.
 

Za poslední dobu nejlevnější letenky do Gdaňsku pořídíme s odletem z polské Wroclawi. Za zpáteční letenku nyní zaplatíme jen 66 PLN, v přepočtu asi 410 Kč. Letět můžeme v prakticky jakémkoliv lednovém termínu, letenky jsou takto naceněny téměř na každý let. O trochu dráž, za 78 PLN (484 Kč) pak pořídíme jakýkoliv termín v únoru a březnu.
 

Letenky z Wroclawi rezervujte zde
10.01.2019 – 12.01.2019

 

Jak do Wroclawi

Pro obyvatele Královéhradeckého, Pardubického nebo Olomouckého kraje je Wroclaw v některých případech nejbližším letištěm, které nabízí levné lety. Zatím se musíme spokojit s dojezdovou dobou kolem 2-3 hodin.
Pokud vyrazíme vlakem, nejlevněji nás vyjde jízdenka z Pardubického kraje na 200 Kč v jednom směru. V nabídce jsou ale rovněž spoje z Prahy Flixbusem.

Gdaňsk

Z letiště v Gdaňsku Vás dopraví do centra bus 220, případně bus 110 na stanici Wrzeszcz. Nově je na letiště vedna také vlaková linka.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *