Skupiny létají s Honzou

Norsko: OSLO/Torp

484 Kč
29.11.2018 14:39 6 komentářů
Nabídka již není aktuální

Letenky na sever pořídíme aktuálně nejlevněji z Wroclawi.
 

Ryanair dal do prodeje levné letenky do Norska, a to na spoustu termínů. Na prakticky jakýkoliv termín od ledna do března pořídíme zpáteční letenky z Wroclawi na letiště Torp jižně od Osla za 78 PLN, tedy asi 484 Kč. Podobné ceny mívá často Wizz Air, u něj ale většinou musíme mít zakoupený členský klub, u Ryanair platí tato cena pro všechny. V ceně letenky je příruční zavazadlo o rozměrech 40x20x25 cm.
 

Letenky z Wroclawi do Osla/Torpu
16.03.2019 – 19.03.2019

 

Jak do Wroclawi

Pro obyvatele Královéhradeckého, Pardubického nebo Olomouckého kraje je Wroclaw v některých případech nejbližším letištěm, které nabízí levné lety. Zatím se musíme spokojit s dojezdovou dobou kolem 2-3 hodin.
Pokud vyrazíme vlakem, nejlevněji nás vyjde jízdenka z Pardubického kraje na 200 Kč v jednom směru. V nabídce jsou ale rovněž spoje z Prahy Flixbusem. Na ranní odlety je ale nutné počítat s nocí ve Wroclawi, případně na letiště vyrazit autem.

Oslo – Torp

Torp je jedno z nejvzdálenějších letišť od centra města, proto ho využijeme především pokud chceme cestovat po vlastní ose, nejlépe s pronajatým autem. Pokud se rozhodneme cestovat do centra Osla, použijeme pro cestu expresní busy, za zpáteční jízdenku tak dáme asi 440 NOK (je nutné ale mít na paměti, že ani z hlavního letiště Gardermoen není cesta zrovna zadarmo).
V nabídce jsou rovněž minibusy vázané na přílety polských linek – například PolskiBuss, nebo PKS Oslo který nás doveze do centra Osla od 170 NOK.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • honza napsal(a):

    Letos v červnu jsme stejnou akci využili na 4 dny(díky za tip). Ve 4 lidech cesta autem do Wroclawi minimální. V Norsku jsme měli půjčený auto s plnym pojištěním od Avisu a pronajatou krásnou chatu u moře skrz Airbnb.
    Výlety kolem okolí Sandefjordu, velrybí muzeum, centrum Osla, Holmenkollen včetně jejich atrakcí a suvenýrů, benzín a jejich brutálně drahý pivo. Krásnej pordlouženej v jedný z nejdražších zemí vyšel kolem 3 000 kč/os. Jo a to jsme předtím byli noc v centru Wroclawi v obrovskym apartmánu…

    • Honza napsal(a):

      Paráda, díky z tip .)

  • Yuri napsal(a):

    zima 😀 sníh, trochu fouká, ale moc hezky!

  • Jana napsal(a):

    Jaké je tam touto dobou počasí?

  • Petr napsal(a):

    Škoda, že se do nadpisu nevejde i to B 🙂 náklady na cestu do Wroclawi minimálně 500 Kč, jízdenka z letiště do Osla minimálně 1 200 a dvě hodiny cesty… Super tip Honzo, fakt super… :DDDDD

    • Honza napsal(a):

      Dyť je to vše v příspěvku vypsáno, co byste chtěl víc? Navíc se ta letenka přece vůbec nemusí využívat pro cestu do Osla, jen hledáte problémy tam kde vůbec nejsou, nebo je za tím něco jíného? 😀

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *