Skupiny létají s Honzou

UK: LONDÝN

878 Kč
18.7.2018 13:20 5 komentářů
Nabídka již není aktuální

V říjnu se můžeme levně podívat z Brna do Londýna.
 

Díky dobře naceněným letenkám na celý říjen nyní seženeme zpáteční letenku z Brna do Londýna za 878 Kč. Jelikož je termínů spousta, můžeme si zvolit libovolně dlouhé termíny včetně prodloužených víkendů. Příkladem uvedeme termíny 6.10. – 8.10., 11.10. – 14.10. nebo 20.10. – 23.10.2018. V ceně letenky jsou 2 příruční zavazadla (55x40x20 cm a 35x20x20 cm), větší z nich bude cestujícím před nástupem do letadla odebráno a zdarma dáno do zavazadlového prostoru.
 
Letenky z Brna s Ryanair rezervujte zde
 

Jak v Brně na letiště

Na letiště v Brně se dopravíme z vlakové nebo autobusové stanice na letiště autobusovou linkou E76. Autobusy odjíždějí každou půlhodinu, cesta trvá 18 minut a jízdenku pořídíme za 25 Kč.

Londýn-Stansted

Ze Stanstedu můžete využít spojení easyBusu s cenami začínajícími na 2 £. Pokud chcete ušetřit čas, vyrazte vlakem Stansted express – počítejte ale s cenou od 14 £ za zpáteční jízdenku.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Bára napsal(a):

    Zdravím všechny,
    mam mensi problem s rezervaci jizdenek na easyBus, mam letenky do Londýna 6.10.-9.10., ale bohuzel mi na easyBus nejde booknout zadne misto – system mi hlásí: „Sorry. We don’t have enough seats available on this departure. Please search again for less seats.“
    Pritom u jinych náhodně zvolených dni mista k dispozici jsou. Je mozne, ze jeste nejsou mista na rijen uvolněny do obehu?
    Diky moc 🙂

    • Honza napsal(a):

      Ahoj, buď a nebo spíš už je třeba přímo na tomto spoji vyprodáno.

  • Jarda napsal(a):

    Pokud si koupíte jízdenku na MHD přes SMS, tak je to na 20 min.za 20,-Kč! 😉

    • Jana napsal(a):

      Mohu se zeptat, kde najdu údaje pro SMS? 🙂 Děkuji

    • Honza napsal(a):

      https://www.dpmb.cz

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *