Skupiny létají s Honzou

Ryanair začne prodávat long-haul lety

23.5.2017 12:59 2 komentáře

Další očekávaná novinka od Ryanair se dnes objeví v systému Ryanairu.
 

Ryanair totiž začne prodávat slibované lety přes Atlantik. Prvním dopravce, který se v systému Ryanairu objeví je Air Europa. Celkem se jedná o 20 linek do Severní, Střední i Jižní Ameriky.
 
Letenky bude možné rezervovat přímo na stránce ryanair.com – jakmile bude rezervace přístupná, hodím link.
 
Madrid bude rovněž dalším letištěm v síti Ryanair, přes které bude možné zakupovat přestupní lety a to i v rámci letů Air Europa. Z Prahy tak od konce října 2017 pořídíme přestupní lety do Ameriky v kooperaci Ryanair a Air Europa.
 
Na to, jaké nasadí obě společnosti ceny, především v akcích, si zatím budeme muset ještě chvíli počkat. Vzhledem k tomu, že Air Europa umí ze španělských letišť nabízet ceny pod 10 000 Kč, můžeme se těšit na další výhodné nabídky včetně garantovaných přestupů.
 
Zdroj: Ryanair.com

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Mirek napsal(a):

    Petře, kdyby to šlo, lajknul bych Ti ten komentář 🙂

  • Petr K napsal(a):

    garantované přestupy jsou a budou dražší než dvě různý letenky na ty samý lety. dělá se trochu z komára velbloud. Ale je to kalsicky Ryanair, PRko umí

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *