Skupiny létají s Honzou

CH/FR/DE: Basilej/Mulhouse/Freiburg

1 190 Kč
3.3.2017 14:41 Žádné komentáře
Nabídka již není aktuální

© Basel - Christoph Radtke pod CC

Na prodloužený víkend na přelom dubna a května pořídíme levné letenky do Basileje.
 

Letenky pořídíme na termíny od středy do pondělí, což zrovna jako prodloužený víkend nevypadá, pokud ale přidáme informaci, že odlet je ve středu až v 19:25 a v pondělí je svátek, začíná dávat tento prodloužený víkend smysl.
Letenky jsou v nabídce na 26.4.2017 – 1.5.2017 z Prahy na letiště Basilej/Mulhouse/Freiburg – letenka je s easyJet a tak se mění ceny za jednu osobu v návaznosti na počet osob v rezervaci: pro jednu za 1 090 Kč, pro dva 1 190 Kč, pro čtyři 1 150 Kč…
 

Letenku na 26.4. - 1.5. rezervujte zde
26.04.2017 – 01.05.2017

 
Pokud potřebujete upravit počet osob v rezervaci, začněte ji z úvodní stránky aerolinky.
 

Letiště Basilej – Mulhouse

Letiště v Basileji je zajímavé tím, že je rozděleno na francouzskou a švýcarskou část – díky Shengenu jsou aktuálně obě části propojeny bez nutnosti pasové kontroly, nicméně určité rozdělení se na letišti stále dodržuje, proto pokud chcete pokračovat do Basileje, autobusy odjíždějí ze švýcarské strany letiště, pokud směr Mulhouse tak z francouzské strany.
Do Basileje Vás odveze bus č. 50 na hlavní vlakovou stanici v Basileji – pokud máte rezervaci v hotelu v Basileji, tak je pro Vás cesta zdarma.
Do Mulhouse se dopravíte kombinací shuttle busu a vlaku. Autobus „Distribus“ vás za 2,5 € odveze na vlakovou stanici, odtud pak pokračujete vlakem do Mulhouse za 6 € – nezapomeňte si podobně jako v Itálii před nástupem do vlaku lístek označit.
Ceny ubytování jsou samozřejmě vyšší v Basileji, pokud ale cestujete ve skupině není problém sehnat apartmán, který bude vycházet na standardních 500 – 700 Kč na osobu a noc. V Mulhouse pak pořídíme i ve dvou ubytování kolem 500 Kč za osobu a noc.

EuropaPark, Dijon

Největší zábavní park Europa Park můžeme navštívit díky levným jízdenkám od Flixbusu. Ten jezdí každý den ráno a večer z Lörrach přímo k Europa parku a zpět za 149 Kč v jednom směru. Do Lörrachu se dopravíme příměstským vlakem z německého nádraží v Basileji za 10 minut jízdy.
Vydat se ale můžeme také do okolí Dijonu. Na lince z Basileje přes Mulhouse jezdí také FlixBus, nicméně nabízí neatraktivní noční spoje, ideálně tak dojedeme do Dijonu z Mulhouse vlakem a autobusem, ceny se budou pohybovat kolem 10 € za jednu jízdu.

Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *