Nejlevnější letenky do VIETNAMU - Honzovy letenky
Skupiny létají s Honzou

Nejlevnější letenky do VIETNAMU

7 990 Kč
12.2.2019 12:09 3 komentáře

CC0 Pixabay

Stále dostupný tarif z Mnichova do Hanoje nabízí nejlevnější letenky do Vietnamu.
 

Zpáteční letenky z Mnichova do Hanoje jsou v nabídce aerolink Air China v nabídce na termíny především v květnu a červnu 2019 za 7 990 Kč. Letenky jsou s delším stopem v Pekingu, na který můžeme využít bezvízový styk. V systému se objevilo ale pár termínu s odletem na konci února a začátkem března, tedy v sezóně. V květnu a červnu musíme počítat s častějším deštěm.
V ceně každé letenky je i odbavené zavazadlo do 23 kg.
 


 
Pokud je pro vás Mnichov daleko, alternativně lze prakticky stejný tarif pořídit také s odletem z Vídně za 10 990 Kč.
 

Přestup v Pekingu

Přestup je do 24 hodin v rámci jednoho letiště, není tak potřeba žádat o vízum, pokud chceme letiště opustit, můžeme využít bezvízového styku do 72h, ale pouze při jedné cestě, pokud chceme opustit letiště při obou přestupech, je potřeba žádat o standardní víza.

Mnichov

Ideálně vyrazím na letiště v Mnichově autem – cesta z českých hranic nám zabere něco přes 2 hodiny. Na letiště v Mnichově nás dopraví také přímé autobusové spoje Regiojetu Nebo Flixbusu.

Chystáte se navštívit Vietnam? Podívejte se na průvodce na hedvabnastezka.cz
Diskuze
PŘIDAT KOMENTÁŘ Chcete se na něco zeptat? Není vám něco jasné a nevíte si rady? Nebo naopak máte nějaké poznatky nebo zkušenosti, o které se chcete podělit? Napište do komentářů.
  • Anna napsal(a):

    Stejná zkušenost jako Petr… po cestě tam i zpět (po 16 dnech) víza na 24 hod úplně v pohodě (tedy pokud si člověk odmyslí standardní level čínské byrokratické neochotnosti a jazykové nevybavenosti). Takových jako my tam bylo fakt hodně a neviděla jsem, že by někdo měl s něčím problém.

  • Petr napsal(a):

    To s tim bezplatným vozem na 72 hod není úplně pravda. V září jsem 2x v Pekingu opustil letiste pri přestupu tam i zpět cca po týdnu. A vzdy na letisti vystavovali bezpletne okamzite vizum na 24 hod, nutno jen ukazat letenku na dalsi let.

    • Honza
      Honza napsal(a):

      Je to vždy o daném pracovníkovi jak k tomu přistoupí, z ministerstva mám info, že pokud by to bylo v rámci 14 dnů 2x opuštění, tak jsou potřeba už standardní víza…

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *